måndag 11 juli 2016

Hälsning från Karlstad Spelkonvent

Då var huvudarrangören avsläppt hemma och skriver härmed ett skriftligt tacktal till alla arrangörer, funktionärer, besökare, externa arrangemang och bidragsgivare som gjort konventet så bra som det blivit. Vi blev totalt 254 besökare, vilket blev en extremt positivt överraskning.

Vi vill väldigt gärna ha feedback från alla möjliga håll, såväl er er besökare såsom funktionärer och externa arrangemang. Då ett utvärderingsformulär kan bli väldigt begränsat i kategorier, så väljer vi i år att ta emot e-post via carlstadspelkonvent@gmail.com. Skriv helt enkelt hur lite eller mycket du vill om vad vi kan förbättra till nästa gång.

För att få ett bättre informationsflöde till nästa års konvent så har vi skapat redan nu en facebooksida för Karlstad Spelkonvent! Gilla sidan för att kunna få det senaste om konventet. Sidan kommer uppdateras efter semestern.

https://www.facebook.com/Karlstadspelkonvent

Tack åter igen, jag är riktigt nöjd och har haft ett så bra arbetsteam denna gång, ni är guld värda <3 Nu ska jag vila upp krafterna ett par veckor, sedan ska vi utvärdera med er feedback och börja jobba på KSK 2017!

Bästa hälsningar Daniel Vinter Huvudarrangör

Bilder från konventet:

https://goo.gl/photos/KsA9DMvXVcFCt2ff8