Uppdatering om vår verksamhet

Vår måndagsverksamhet kommer nu mer kallas Öppen Verksamhet och Skaparverkstan som varit där tidigare kommer avvecklas med start nästa vecka. Detta då besökarantalet sjunkit på måndagar och cirkelledaren för aktiviteten måste prioritera annat. Vi vill fortfarande ha lokalen öppen med arvoderad spelkulturledare för de som inte hittat till oss än, och kunna skapa en mötesplats för spelkulturintresserade så många dagar i veckan som möjligt.

Öppen Verksamhet kommer ha öppet kl 17-20 på måndagar. Dit kan man komma och spela vilka spel man vill utav det som finns i föreningens ägo, eller ta med sig egna spel. Eller bara komma och hänga och chilla, det behöves också på måndagar.

Under påsklovet v 15-16 med start Skärtorsdagen 13/4 kommer vår lokal hålla stängt för ordinarie verksamhet. Detta då spelkulturledarna kommer förväntas hjälpa till med utåtriktade aktiviteter under påsklovet (mer information om utåtriktade påsklovsaktiviteter kommer under veckan). Hade vi hittat fler som engagerade sig ideellt så hade vi kunna haft lokalen öppen, men det är inte möjligt som det ser ut i dagsläget.

Lokalen öppnar igen vecka 17 på måndag 24/4 med Öppen Verksamhet kl 17-20.

Styrelsen har även inventerat och håller på att möblera om inne i vår lokal, förrådet samt Vindskupan som vi fått godkänt att köpa in lite utrustning och möbler för att fräscha upp till en mer fungerande spellokal. Mer information om detta kommer.

Vi i styrelsen passar även på att önska alla medlemmar en glad påsk, se till att äta mycket god mat, godis, drick påskmust osv! :D